Laat u inspireren door de rust, gezellige sfeer, schitterende service en exotische omgeving.  Haal het beste uit uw verblijf in de Nosy Be archipel bij Anki Lodge, gelegen langs het strand in Ankibanivato.


Onze kamers

Anki Lodge, is een nieuw hotel dat zijn deuren opende in januari 2022. Het kleinschalig hotel beschikt over 6 kamers die een geweldig uitzicht hebben op het privéstrand, het zwembad en de exotische tuin.


Bar & restaurant

Het restaurant ligt in de tropische tuin en grenst aan de rand van het zwembad.  In het restaurant van Anki Lodge kan u genieten van een dagelijks vers menu, gemaakt van alleen de beste lokale producten en ingrediënten.   De bar ligt naast het restaurant en is samen met het restaurant de hele dag geopend.  U kan de hele dag genieten van diverse snacks, drankjes en heerlijke cocktails.


Faciliteiten

Zwembad

Privéstrand

Massage

Bar

Restaurant

Gratis wifi 


Enkele excursies in de buurt

Mont Passot

 

Mont Passot is een vulkaan op Nosy Be met een hoogte tot 329 meter. De vulkaan wordt omringd door verschillende meren. Hier heb je een geweldig 360 panoramisch uitzicht over het hele eiland!

 

 


Nosy Iranja

 

Nosy Iranja is een eiland van Madagaskar in de straat Mozambique. Het is onder te verdelen in twee eilandjes: het grotere eiland Nosy Iranja Be en het kleinere zandbankje Nosy Iranja Kely. Op het eiland komen heel wat Karetschildpadden voor. Er staat eveneens een klein dorpje, bewoond door vissers, en een vuurtoren ontworpen door Gustave Eiffel 

 


Natuurpark Lokobe

 

Het Lokobe natuurpark is een beschermd gebied op het eiland Nosy Be. Het staat bekend als het thuis van de uitzonderlijke zwarte lemuur en de panterkameleon.

Heeft u een enorme liefde voor de natuur? Dan is het Lokobe Natuurpark een must do!

 


Contacteer het hotel

Adres:

Ankibanivato
Nosy Be 207
Madagascar